Fitnessapparatuur: Onze specialiteit.

De juiste kiezen? Kom alles uitproberen in onze winkels!
Crosstrainers

Crosstrainers

Een crosstrainer is een fitnessapparaat dat is bedoeld om aan de conditie te werken. Vrijwel alle spieren van het lichaam worden erbij aangesproken, doch de belasting is vooral het zwaarst voor de benen en de schouders, terwijl ook spieren van de romp (rug, zij, buik) enigermate actief zijn voor de stabiliteit.

Foamrollers

Foamrollers

De foam rollers zijn beschikbaar in verschillende maten, profielen en kleuren. Naast de foam rollers hebben wij ook roller sticks in het assortiment. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van de voordelen van het foam rollen.

Hometrainers

Hometrainers

Een hometrainer is een fitnessapparaat waarop fietsbewegingen gemaakt kunnen worden om zodoende de lichamelijke conditie een positieve impuls te geven.

Indoor Cycles

Indoor Cycles

Het doortrap-systeem van de indoor cycle zorgt voor een intensieve training. Je blijft fietsen! Verder zorgt de cyclische beweging voor weinig belasting van de gewrichten.

Loopbanden

Loopbanden

Loopbanden kunnen door de in te stellen snelheid voorzien in verschillende trainingsdoelen als conditietraining en vetverbranding. Met de verstelbare hellingshoek kan de weerstand worden bepaald.

Plyoboxen

Plyoboxen

Plyoboxes zijn uiteraard onmisbaar voor plyometrische trainingen. Onze plyoboxes zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en materialen. Daarnaast hebben wij plyoboxes die verstelbaar zijn en plyoboxes die kantelbaar zijn. Handig voor in de trainingsruimte!

Roeitrainers

Roeitrainers

Roeien is een intensieve manier van trainen waarbij vrijwel alle spieren worden aangesproken. Roeien vraagt relatief veel kracht van het lichaam en is ideaal voor een goede conditietraining en vetverbranding.

Steppers / Steps

Steppers / Steps

Met de traditionele steps kunt u aerobic oefeningen uitvoeren, uw benen trainen, uw core trainen, enz. De steps zijn verstelbaar in hoogte en verkrijgbaar in verschillende types; simpel of geavanceerd!

Tubes / Banden / TRX

Tubes / Banden / TRX

Onder deze categorie vindt u suspension trainers waarmee u met uw eigen lichaamsgewicht traint, resistance tubes en verschillende soorten strength bands. Simpele, maar handige tools om mee te trainen!

Vloer- en Yogamatten

Vloer- en Yogamatten

Vloermatten zijn ideaal om geluiden en trillingen van uw fitnesstoestel te dempen en beschermen tegelijkertijd uw vloer tegen krassen. Bovendien zorgt een vloermat onder uw fitnesstoestel (in verband met zweten) voor een stukje hygiëne.