Nieuwprijs: € 750,-
Onze prijs: 595,-
Besparing: € 155,- (20.67%)
Newton Fitness
Newton Fitness B1000 Hometrainer
Newton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 HometrainerNewton Fitness B1000 Hometrainer

Newton Fitness B1000 Hometrainer

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

De Newton Fitness B1000 heeft alle specificaties die u zich maar kunt wensen op een semi-professionele hometrainer. De sterkte constructie van de B1000 zorgt ervoor dat de hometrainer maximaal belastbaar is tot maar liefst 150 kg. Ook is de hometrainer van luxe opties voorzien zoals een 7 inch high definition TFT scherm en biedt daarom eindeloos veel mogelijkheden.

newton fitness

Kwaliteit


Het sterke en duurzame frame biedt een maximale belastbaarheid tot 150 kg en daarbij ook alle mogelijkheden tot het verstellen van het zadel en het stuur. Door de ergonomische vormgeving en lage opstap is de hometrainer ook geschikt voor gebruikers die moeilijker te been zijn en de hometrainer is extra stabiel door de brede voetsteunen.

Het magneetsysteem wordt aangedreven met een geribbelde riem, waardoor de hometrainer nooit grip zal verliezen en bovendien compleet geruisloos is. Alle onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor het schakelen van weerstanden vlekkeloos op elkaar verloopt.

Magneetsysteem, lage instap, semi-professioneel, geribbelde aandrijfriem, 150 kg maximale belastbaarheid.

newton fitness

Altijd de juiste houding


De B1000 hometrainer heeft een verstelbaar zadel en stuur welke in hoogte en lengte versteld kunnen worden, hierdoor is de hometrainer geschikt voor elke gebruiker om de juiste houding aan te kunnen nemen. Tevens kunt u de banden van de trappers verstellen zodat uw voet goed op de trapper blijft zitten, zelfs tijdens hoge snelheden.

Verder kunt u de hometrainer ook waterpas afstellen en eenvoudig verplaatsen door middel van de transportwielen aan de voorkant.

Zadel en stuur in hoogte en lengte verstelbaar, banden van trappers verstelbaar, stabiel frame, waterpas af te stellen, verplaatsbaar middels de transportwielen.

newton fitness

7 Inch High Definition TFT scherm


Met het moderne console van de B1000 zult u zich geen moment vervelen en constante uitdaging ervaren om zo alles uit uw training te halen. Maak gebruik van één van de voorgeprogrammeerde programma's en laat de Newton Fitness hometrainer de weerstand voor u bepalen. Train op wattage, hartslag, tijd, afstand of calorieën en ervaar zelf dat u resultaat zult behalen.

Wat is nou mooier dan tijdens uw fietstocht om op de B1000 een prachtige route te kunnen volgen die u meeneemt in de bergen, langs het strand en op de mooiste locaties over de hele wereld? Met de B1000 is dit allemaal mogelijk, want er zitten standaard 6 virtual programma's op die onder andere afgestemd zijn op hoe hard u fietst. U raakt nooit uitgekeken met de B1000 hometrainer aangezien u ook geheel uw eigen workout kunt samenstellen met betrekking tot de weerstand en de tijd.

7 Inch TFT scherm, 6 virtuele routes, hartslag en wattage programma's, 12 challenge programma's, 20 user programma's.

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.