Nieuwprijs: € 1.499,-
Onze prijs: 1.549,-
Besparing: € -50,- (-3.34%)
Flow Fitness
Flow Fitness UB5i Upright Bike
Flow Fitness UB5i Upright BikeFlow Fitness UB5i Upright BikeFlow Fitness UB5i Upright BikeFlow Fitness UB5i Upright BikeFlow Fitness UB5i Upright BikeFlow Fitness UB5i Upright BikeFlow Fitness UB5i Upright BikeFlow Fitness UB5i Upright BikeFlow Fitness UB5i Upright Bike

Flow Fitness UB5i Upright Bike

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

De hometrainer UB5i heeft een zeer lage instap en is met het verstelbare zadel en stuur eenvoudig aan te passen aan de houding en wensen van de gebruiker. Het EMS inductieremsysteem en een roterende massa van 16 kg zorgen voor een groot en soepel weerstandsbereik van 10 tot 350 watt. De wattage is per 5 watt instelbaar waardoor je zeer nauwkeurig en geleidelijk de weerstand kan aanpassen aan de gewenste trainingsintensiteit. Gebruik de quick keys in het stuur om tijdens de training eenvoudig de weerstand aan te passen.

De hometrainer UB5i is gebruiksvriendelijk, duurzaam, functioneel en zeer stabiel. Met een maximaal gebruikersgewicht van 180 kg geschikt voor professioneel gebruik.

Helemaal compleet

Bluetooth® hartslag
Met de Bluetooth® hartslag kun je jouw Bluetooth® borstband rechtstreeks met de hometrainer verbinden in plaats van via de apps. De Bluetooth® frequentie is daarnaast minder storingsgevoelig, heeft een groter bereik en geeft een nauwkeurigere hartslagregistratie. De benodigde Bluetooth® borstband is ook te koppelen aan je smartphone en tablet.

Trainen met Apps
Via Bluetooth® kun je de UB5i koppelen aan je smartphone en tablet. De tablet of smartphone wordt dan je trainingscomputer en kun je gratis gebruik maken van de apps Kinomap en iConsole+.

Sterk frame
Het frame is een sterke staalconstructie waarop maar liefst 10 jaar garantie zit en is bestand tegen intensief gebruik. De hometrainer heeft daarnaast een maximaal belastbaar gewicht van 180 kg.

Horizontale en verticale zadelverstelling
Bij een optimale work-out is de juiste positie van het ergonomische zadel essentieel. Bij de UB5i hometrainer kan het zadel zowel horizontaal als verticaal worden versteld tot de ideale positie ten opzichte van trappers en stuur.

Quick keys
In het stuur zijn quick keys verwerkt. Hiermee kan de weerstand en incline nog makkelijker en sneller worden aangepast.

Trappers met eenvoudige in te stellen voetbanden
De voetbanden aan de trappers zorgen er letterlijk voor dat je steviger in het zadel zit. De banden zijn eenvoudig en snel te verstellen en passen om elke schoen.

flow fitness

Lage instap


Dankzij de lage instap is trainen op de UB5i voor iedereen mogelijk. De lage instap in combinatie met de comfortabele, ergonomische zitting maakt deze hometrainer ook een perfect trainingsapparaat voor revalidatiedoeleinden.
flow fitness

Eenvoudige te bedienen computer


De trainingscomputer is te bedienen door het unieke en innovatieve Smart Wheel. Hiermee loop je eenvoudig door het menu en bevestig je je keuze door de knop in te drukken. Daarnaast heeft de computer een ingebouwde tablet holder.

Specificaties Computer
 • 24 programma's
 • 1 Handmatig
 • 12 Voorgeprogrammeerd
 • 4 Gebruiker
 • 3 Hartslag gestuurd
 • 1 Target Heart Rate
 • 1 Constante Watt
 • Conditie Meting
 • BMI Analyse
Apps
 • Kinomap
 • iConsole+
Hartslag
 • Hartslagsensoren in het stuur
 • Hartslag ontvanger (Bluetooth®)
Aansluitingen
 • USB poort voor opladen
 • Bluetooth® 4.0
Technische specificaties
 • Weerstand computer gestuurd
 • Inductie magneet
 • 69 niveaus
 • 16 kg roterende massa
flow fitness

Flow Fitness en Kinomap

Flow Fitness en Kinomap hebben met deze handige workout app de handen ineengeslagen voor dé ultieme sportbeleving. Zo heeft Kinomap alle iConsole producten van Flow Fitness erkend, waardoor u zowel in de sportschool, thuis als onderweg kunt genieten van de ruim 70.000 km aan realistische video's.
Bekijk de app >
flow fitness

Fitness op tablet en smartphone

Trainen anno nu doet u met de iConsole-modellen van Flow Fitness. Deze moderne apparaten staan in verbinding met een smartphone of tablet en maken een training met behulp van uw favoriete apps mogelijk.
Bekijk de app >

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.