Nieuwprijs: € 995,-
Onze prijs: 795,-
Besparing: € 200,- (20.10%)
Newton Fitness
Newton Fitness Skyrunner 3.0 Loopband
Newton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 LoopbandNewton Fitness Skyrunner 3.0 Loopband

Newton Fitness Skyrunner 3.0 Loopband

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

Newton Fitness biedt met de Skyrunner 3.0 een luxery home edition loopband met de beste prijs/ kwaliteit verhouding. Maak gebruik van alle moderne functies door middel van het 7 inch HD/ TFT touchscreen met de mogelijkheid tot browsen op het internet, apps zoals NetFlix, YouTube, Spotify en de talloze fitness programma's.

De sportschool look

Het is u zeker ook niet ontgaan dat de Skyrunner loopbanden erg dik aangekleed zijn en luxe uitstralen zoals u wellicht gewend bent bij loopbanden in de sportschool. Newton Fitness geeft u de kans om ook bij u thuis een top loopband neer te zetten voor jarenlang plezier tegen de scherpste prijzen met alle opties die u zich maar kunt wensen.

newton fitness

Touchscreen


De riante TFT HD touchscreen zorgt ervoor dat u eenvoudig uw training kunt starten of door het menu kunt scrollen. Liever de loopband besturen met knoppen op de loopband zelf? Dat kan natuurlijk ook! Maak gebruik van de plus en min knop om de snelheid en hellingshoek handmatig te regelen of druk op één van de quick speed en hellingshoek knoppen om direct grote stappen te maken.

7 inch TFT HD touchscreen console, 17 programma's, 3 virtual programma's, grafische weergave van uw training, verbind met Wifi en gebruik het internet, NetFlix, Youtube en meer

17 voorgeprogrammeerde programma's met een zeer verschillend aanbod zoals trainen op hartslag, tijd, calorie- en vet verbranding, bergbeklimming en meer. 3 virtual programma's waarbij u kunt kiezen uit de Grand Canyon, een bosrijke omgeving of langs het strand om zo heerlijk te kunnen genieten van u training. Klaarstomen voor de marathon is ook geen enkel probleem met de Skyrunner 3.0. Maak gebruik van de vooraf ingestelde programma's voor 3km, 5km, 10km 15km, 21km en 42km afstanden.

Alles wat u kunt wensen zit op de Skyrunner 3.0, of u nu wilt browsen op het internet, video's kijken op YouTube, Netflixen of muziek luisteren via Spotify, het is allemaal mogelijk. Verbind de loopband met uw Wifi verbinding en de online wereld ligt aan uw voeten.

newton fitness

Top specificaties


De Skyrunner 3.0 is geschikt voor wandelen tot aan hardlopen. De 3.0 pk sterke motor van de Newton Fitness Skyrunner zorgt ervoor dat u, met zowel lage- als hoge snelheden, al uw training kunt uitvoeren met het gehele gezin. Met het 52 cm brede loopvlak kunt u comfortabel genieten van alle luxe opties van de loopband.

3.0pk motor, 52 cm breed loopvlak, geschikt voor intensief thuisgebruik

newton fitness

Functionaliteit


De Newton Skyrunner is de perfecte toevoeging voor elke sportkamer aangezien de loopband ook opklapbaar is en daardoor eenvoudig op te bergen is wanneer deze niet gebruikt wordt. Aan de voorzijde van de loopband zitten transportwieltjes om de loopband ook te kunnen verplaatsen.

De handgrepen van de loopband zijn zodanig gevormd dat deze u extra comfort bieden tijdens het wandelen. Snelheid en hellingshoek aanpassen kan eenvoudig met één druk op de geïntegreerde knoppen.

Opklapbaar, transportwielen, ergonomische handgreep

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.