Nieuwprijs: € 1.080,-
Onze prijs: 680,-
Besparing: € 400,- (37.04%)
UsaEon Fitness
UsaEon Fitness A55 Hardloopband
UsaEon Fitness A55 HardloopbandUsaEon Fitness A55 HardloopbandUsaEon Fitness A55 HardloopbandUsaEon Fitness A55 HardloopbandUsaEon Fitness A55 HardloopbandUsaEon Fitness A55 HardloopbandUsaEon Fitness A55 HardloopbandUsaEon Fitness A55 HardloopbandUsaEon Fitness A55 HardloopbandUsaEon Fitness A55 HardloopbandUsaEon Fitness A55 HardloopbandUsaEon Fitness A55 HardloopbandUsaEon Fitness A55 Hardloopband

UsaEon Fitness A55 Hardloopband

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

De UsaEon A55 is een loopband die we eigenlijk altijd en iedereen kunnen aanbevelen. Naast dat de loopband namelijk zeer gunstig is geprijsd biedt deze een uitstekende kwaliteit, hoge stabiliteit en een ruim aanbod aan trainingsmogelijkheden.

Op technisch vlak is de UsaEon A55 een dijk van een loopband. Om te beginnen is deze loopband uitgerust met een lang en breed loopvlak (140x49cm). Door deze lengte en breedte heeft u meer loopcomfort maar des te belangrijker ook meer veiligheid. Verder maakt de zeer stille 3.5 pk DC (continue) motor en 7 pk piekvermogen snelheden mogelijk tot en met 18 km/h en een maximale hellingshoek van 15 levels.

Dual Cushion System
De loopbanden van UsaEon zijn voorzien van een innovatief dempingssysteem. Het Dual Cushion System is speciaal ontworpen om de gevolgen van elke stap te minimaliseren. Het vermindert de druk op uw gewrichten waardoor de kans op een blessure afneemt.

usaeon

Soft Running Deck


Het met patent beschermde "Soft Running Deck" vangt de meeste schokken op tijdens het gebruik van de loopband waarbij het demping systeem de overige schokken tijdens het hardlopen opvangt.

Van alle pluspunten die er van de UsaEon A55 te noemen zijn is de stabiliteit toch wel het belangrijkste punt dat de aandacht verdient. Welke vorm van training u ook wilt doen, van rustig wandelen, power walking (heuveltraining), joggen of intensieve duurlopen, de UsaEon A55 staat als de spreekwoordelijke rots in de branding. Zoals u kunt begrijpen komt dit het trainingscomfort zeer ten goede en geeft dit de gebruiker het gevoel ten aller tijde de volledige controle te hebben!

Om alle bovengenoemde trainingsvormen ook daadwerkelijk in de praktijk te kunnen uitvoeren is de computer van de UsaEon A55 uitgevoerd met een ruim scala aan programma's.

Enkele andere pluspunten
  • Verlengde handbeugels voor extra stevigheid, stabiliteit en veiligheid.
  • 7" LCD display met weergaven van tijd, afstand, snelheid, helling, calorieverbruik en hartslagfrequentie.
  • Console is voorzien van MP3 aansluiting, speakers, reading rack, USB aansluiting en ventilator.

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.