Nieuwprijs: € 269,95
Onze prijs: 195,-
Besparing: € 74,95 (27.76%)
TRX
TRX Suspension Trainer Pro
TRX Suspension Trainer ProTRX Suspension Trainer ProTRX Suspension Trainer ProTRX Suspension Trainer Pro

TRX Suspension Trainer Pro

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

De TRX PRO Suspension Training Kit is gemaakt voor professionele doeleinden. Gym's/sportscholen en Personal Trainers maken gebruik van deze veelzijdige én vergrendelbare versie. Bijgeleverd online-videomateriaal met professionele inhoud die vergelijkbaar is met de cursus voor trainers.

Dit pakket is voorzien van de sterkste, meest duurzame Suspension Trainer die we ooit hebben gebouwd (sterke karabijnhaak - max. 600kg), een trainer-specifieke instructievideo* en workout-kaarten, plus twee bonus work-out video's, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien en de gewenste resultaten voor uw klanten behaalt.

Wat is TRX Suspension Training:
De TRX Suspension Traininer is het originele, "best-in-class" work out systeem wat gebruik maakt van de zwaartekracht en jouw lichaamsgewicht om honderden oefeningen uit te kunnen voeren. Je hebt zelf de controle over hoe hoog je de lat legt met elke oefening - door heel simpel je lichaamspositie aan te passen om meer or minder weerstand toe te voegen.

Inhoud

TRX Suspension Trainer:
Train waar je maar wilt met dit lichtgewicht (700 gram) en draagbare trainingssysteem. Met dit trainingssysteem kan je de capaciteit uitbreiden of beperken naar behoefte van de training.

Zes digitale video work-outs:
30 minuten total body: Dertien oefeningen, inclusief drie stretchbewegingen, uitgevoerd in 60-seconde sets met 30 seconden rust tussen elke oefening. 15 minuten borst en rug: Zes oefeningen welke op een rustige, gecontroleerde en gevarieerde manier worden uitgevoerd. 15 minuten armen en schouders: Zes oefeningen met gevarieerde tempo's voor het optimal trainen van je armen en schouders. 15 minuten benen en heupen: Zes oefeningen om balans en kracht te verbeteren. Ook wordt het risico op blessures verminderd. 15 minuten core: Zes oefeningen welke gericht zijn op de spieren die de wervelkolom en de core stabiliseren en versterken. 15 minuten stretch: Zes oefeningen voor na de work-outs. Deze oefeningen worden gebruikt om lichaam te laten afkoelen alsmede om de spanning van de spieren af te halen. Deze work-outs zijn ook in PDF-bestanden beschikbaar en zijn te printen.

TRX Suspension Anchor:
Te bevestigen op elk stevig ankerpunt zoals: boom, hek, klimrek, etc. Wij raden het gebruik van de TRX Suspension Trainer op een hoogte tussen 2,1 en 2,7 meter aan.

Anti-diefstal karabijnhaak (sterke karabaijnhaak en vergrendelbaar)

Ultra-duurzame Dupont Kevlar op High Wear Points

Ergonomische, makkelijk schoon te maken en duurzame rubberen handgrepen

TRX deuranker:
Door het handige deuranker, is het mogelijk om thuis te trainen. Het anker past op elke deur.

TRX deurhanger:
Zorg dat je altijd veilig traint. Voordat je start, plaats de deurhanger "Work-out in progress" aan je deur.

TRX inbussleutel

TRX Xtender (+ 98 cm voor hogere ophangpunten en/of grotere omvang)

TRX opbergtas:
Neem je TRX Suspension Trainer banden overal met je mee in deze handige opbergtas.

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.