Nieuwprijs: € 1.999,-
Onze prijs: 1.495,-
Besparing: € 504,- (25.21%)
First Degree
First Degree Fluid Rower E-520 Roeitrainer
First Degree Fluid Rower E-520 RoeitrainerFirst Degree Fluid Rower E-520 RoeitrainerFirst Degree Fluid Rower E-520 RoeitrainerFirst Degree Fluid Rower E-520 RoeitrainerFirst Degree Fluid Rower E-520 RoeitrainerFirst Degree Fluid Rower E-520 Roeitrainer

First Degree Fluid Rower E-520 Roeitrainer

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Druten.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

Een aantal jaar geleden heeft First Degree Fitness de Fluid Rower gelanceerd. Een roeitrainer die inmiddels is uitgegroeid tot een ware bestseller en zijn sporen op ieder gebied ruimschoots heeft verdient. Maak nu kennis met de nieuwe E-520, een roeitrainer volgens hetzelfde unieke concept maar dan wel met een trainingscomputer die helemaal van deze tijd is.

Wat maakt de Fluid Rower nu zo bijzonder? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig te geven: dit is namelijk het adjustable water weerstandssysteem. De roeiweerstand wordt bij de Fluid Circuit Rower namelijk opgewekt doormiddel van 'water'! Van alle mogelijke weerstandsystemen is dit veruit het meest natuurgetrouw, comfortabel en niet te vergeten het meest geruisloos.

first degree

De nieuwe trainingscomputer van de First Degree is uiterst modern en heeft een ruim scala aan trainingsmogelijkheden. De display is mooi groot en geeft u in een oogopslag een goed overzicht op alle trainingsinformatie. De informatie die u krijgt is het volgende: time; 500m split, distance, strokes per minute, calories per hour, watts, level en heart rate. U kunt vervolgens kiezen uit 6 intervalprogramma's om uw trainingen nog effectiever te maken om uw doelstellingen te behalen.

Over de kwaliteit van de Fluid Circuit Rower kunnen we kort zijn; deze is namelijk de hoogste! Een roestvrij stalen schoepenrad, een zeer gebruiksvriendelijke trainingscomputer, een ergonomisch ontworpen zitje, comfortabele voetsteunen, en een uniek opklapsysteem maken van de Fluid Circuit Rower een professionele trainer. Deze kan probleemloos in ieder fitnesscentrum, fysiotherapiepraktijk, revalidatiecentrum of huishouden geplaatst worden.

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.