Nieuwprijs: € 999,-
Onze prijs: 825,-
Besparing: € 174,- (17.42%)
First Degree
First Degree Pacific Challenge AR Roeitrainer
First Degree Pacific Challenge AR RoeitrainerFirst Degree Pacific Challenge AR RoeitrainerFirst Degree Pacific Challenge AR RoeitrainerFirst Degree Pacific Challenge AR RoeitrainerFirst Degree Pacific Challenge AR Roeitrainer

First Degree Pacific Challenge AR Roeitrainer

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

De tijd dat een roeitrainer met water als weerstandsysteem onbetaalbaar was is definitief voorbij. De nieuwe Pacific Challenge AR Roeitrainer van First Degree Fitness biedt u alle voordelen van een waterroeier tegen een wel heel interessante prijs. Deze roeier is ontworpen in samenwerking met professionele roeiers en heeft de meest natuurgetrouwe roeibeleving die u zich kunt wensen.

Zoals u waarschijnlijk al weet is waterweerstand de meest ideale weerstandsvorm voor een roeitrainer. Water heeft als weerstandsvorm namelijk alleen maar voordelen. Op de eerste plaats is de weerstand zeer natuurgetrouw, u waant zich met andere woorden in een echte roeiboot wanneer u op de Pacific Challenge AR Roeitrainer traint. Verder is waterweerstand ook nog eens zeer stil. Waar bijvoorbeeld een luchtroeier nogal eens geluidsoverlast veroorzaakt, kunt u de Wave Rower gebruiken zonder uw omgeving te storen.

De compleet nieuwe Pacific Challenge AR Roeitrainer is net als de al bestaande Water Rower uitgerust met een horizontaal geplaatste watertank. Op het eerste gezicht lijken deze 2 systemen identiek. Wie echter iets beter kijkt zal zien dat de nieuwe Pacific Challenge AR Roeitrainer een belangrijk voordeel heeft. In vergelijking met zijn voorganger heeft de Pacific Challenge AR Roeitrainer een verstelbare weerstand, wat een enorm bereik geeft dat voor elk fitnessniveau geschikt is. Waar u bij voorheen water moest toevoegen om de weerstand te verhogen is dit nu dus eenvoudig te verstellen. Daarnaast heeft de nieuwe Pacific Challenge AR 3 schoepen die het water verplaatsen, waar de vorige modellen nog met 2 schoepen werkten. Dit vernieuwde systeem staat garant voor een nog natuurgetrouwere trainingsweerstand en bovenal wordt de weerstand een stuk vloeiender opgepakt.

De Pacific Challenge AR heeft naast de uitgebreidere waterbak ook een verbeterde katrolsysteem. Deze geeft een veel grotere weerstand, spanning en terugloopactie zonder dat er dode punten in de slag voorkomen. De verhoogde zitting zorgt tevens voor meer comfort tijdens uw training.

De onderdelen zijn stuk voor stuk van een industrieel niveau en garanderen jarenlang probleemloos trainingsplezier. Om u de nodige ruimte te besparen kunt u het toestel wanneer u deze niet gebruikt gemakkelijk opbergen door deze verticaal in een hoek te plaatsen, zo neemt het toestel een minimum aan ruimte in. De handige transportwieltjes maken het verplaatsen van de roeier hierbij uiterst gemakkelijk.

Voor de nodige feedback tijdens uw training kunt u terecht op het duidelijk weergegeven display. Alle belangrijke trainingsinformatie wordt hierop weergegeven inclusief 500 meter tijd en wattage. Hiermee verzekerd u zich van een monitor die alles wat u als frequent roeier nodig heeft om tot topprestaties te komen.

Let op: Standaard geleverd met hartslagontvanger + Polar T31 ongecodeerde borstband.

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.