Nieuwprijs: € 675,-
Onze prijs: 425,-
Besparing: € 250,- (37.04%)
Infiniti
Infiniti X35S Crosstrainer
Infiniti X35S CrosstrainerInfiniti X35S CrosstrainerInfiniti X35S CrosstrainerInfiniti X35S CrosstrainerInfiniti X35S CrosstrainerInfiniti X35S CrosstrainerInfiniti X35S CrosstrainerInfiniti X35S CrosstrainerInfiniti X35S Crosstrainer

Infiniti X35S Crosstrainer

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Druten.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

De Infiniti X35S is de eerste crosstrainer uit de vernieuwde X-serie van Infiniti. Deze serie heeft een vernieuwde look gekregen, is nog gebruiksvriendelijker en heeft een verbeterde techniek. De Infiniti X35S is een model dat direct verbaast door de overweldigende hoeveelheid mogelijkheden en een uitstekende kwaliteit.

Met de Infiniti X35S kiest u voor uitstekende kwaliteit en mogelijkheden die u voorheen alleen nog maar tegenkwam bij de echte topmodellen. Bij de constructie is meer dan voorheen gekeken naar de wens van de klant. Het resultaat is dan ook een crosstrainer die iedereen zal weten te bekoren.

Op de eerste plaats is de Infiniti X35S voorzien van een trainingscomputer met in totaal 18 trainingsprogramma's. Welke doelstelling u ook heeft, de Infiniti X35S biedt u altijd een pasklare oplossing. U heeft de keuze uit 12 voorgeprogrammeerde programma's, 1 user programma, 4 hartslaggestuurde programma's en een wattage gestuurd programma. Al deze programma's kunt u naar eigen behoeften instellen en programmeren. Tevens biedt de computer de mogelijkheid om verschillende persoonlijke data op te slaan. Verder heeft de X35S een ingebouwde vetmeter via de handsensoren en wordt er gelijktijdig een berekening gemaakt van uw BMI en BMR. Tenslotte is er ook nog een recovery programma om snel een inschatting te maken van uw conditie. Met de bijgeleverde borstband profiteert u van de meest accurate manier van hartslagregistratie. Een groot LCD display geeft u hierbij een duidelijk overzicht van de verschillende parameters en is voorzien van grafiekweergave.

Ook op het gebied van kwaliteit is er duidelijk een grote stap voorwaarts gezet. Zo is bijvoorbeeld de standaard V-belt vervangen door een exemplaar van Hutchinson voor een nog langere levensduur. Het frame is vernieuwd en levert nog meer stabiliteit. De lagers zijn van een ongekend hoog niveau zoals u van Infiniti kunt verwachten. Dit alles resulteert in een crosstrainer die nog mooier loopt en prettiger traint.

Wij weten dan ook bijna zeker dat de Infiniti X35S iedereen zal bekoren. Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare en complete crosstrainer is de Infiniti X35S een toestel om zeker eens nader te bekijken.

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.