Nieuwprijs: € 1.899,-
Onze prijs: 895,-
Besparing: € 1.004,- (52.87%)
Spirit Fitness
Spirit CR800 Recumbent Bike
Spirit CR800 Recumbent BikeSpirit CR800 Recumbent BikeSpirit CR800 Recumbent BikeSpirit CR800 Recumbent BikeSpirit CR800 Recumbent BikeSpirit CR800 Recumbent BikeSpirit CR800 Recumbent BikeSpirit CR800 Recumbent Bike

Spirit CR800 Recumbent Bike

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

De Spirit CR800 is een zeer comfortabele ligfiets die zonder meer zijn mannetje zal staan in de fysiotherapiepraktijk en in een bedrijfsfitnessruimte. Door de lage instap die dit model heeft is de ligfiets ook ideaal voor mensen die moeite hebben met de hoge opstap op een gewone hometrainer.

Met de Spirit CR800 treft u een ligfiets van formaat aan. Alle onderdelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Allereerst treffen we een zelfgenererend weerstandssysteem aan. U wekt dus zelf al fietsend de energie op om de ligfiets te laten draaien. Een stopcontact is dus niet nodig bij deze ligfiets en u verbruikt ook helemaal geen stroom. Het weerstandssysteem is tevens in 40 niveaus in te stellen zo kan werkelijk elke gebruiker zijn of haar trainingsdoelen realiseren. Stabiliteit is uiteraard een belangrijk punt bij een fitnesstoestel, de CR800 voldoet hiermee ruimschoots. De zware stalen frameconstructie biedt u het juiste comfort tijdens uw workout. De ligfiets is maar liefst tot 200kg belastbaar en is zeer geschikt voor het gebruik in de semi-commerciële sector.

Een degelijke trainingscomputer kan natuurlijk niet ontbreken op een ligfiets van deze kwaliteit. De trainingscomputer van de Spirit CR800 voldoet aan de wensen om ieder trainingsdoel te realiseren. Zo heeft u de keuze uit diverse voorgeprogrammeerde programma's, een user programma en 2 hartslaggestuurde programma's. Met deze hartslag gestuurde programma's kunt u zeer gericht aan vetverbranding of conditieverbetering werken. Daarnaast zit er ook een fitheidstest op de Spirit CR800. U kunt al uw trainingsgegevens overzichtelijk en duidelijk aflezen van het LED display. Zo bent u altijd op de hoogte van alle belangrijke trainingsgegevens. U kunt op de trainingscomputer ook aflezen wat uw energieverbruik is gedurende uw training.

De Spirit CR800 is daarnaast voorzien van al het wenselijke comfort. Een brede zitting en rugleuning geven voor iedereen een prettige houding. De afstand van de zitting tot aan de pedalen kunt u ook al zittende eenvoudig in 14 standen instellen. De ventilator op de ligfiets zorgt daarnaast voor de gewenste verkoeling gedurende uw training. De meest nauwkeurige manier van hartslagmeting is uiteraard via de borstband, de Spirit CR800 wordt standaard geleverd met een borstband t.w.v. € 29.95.

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.