Nieuwprijs: € 1.549,-
Onze prijs: 1.499,-
Besparing: € 50,- (3.23%)
First Degree
First Degree Viking 3 AR Roeitrainer
First Degree Viking 3 AR RoeitrainerFirst Degree Viking 3 AR RoeitrainerFirst Degree Viking 3 AR Roeitrainer

First Degree Viking 3 AR Roeitrainer

Demonstratiemodel

Probeer dit toestel zelf uit in onze showroom in Amsterdam.

Tweedehands artikelen kunt u alleen telefonisch bestellen, neem vrijblijvend contact op.

De First Degree Fitness Viking 3 AR Roeitrainer biedt de beste simulatie met het geluid en gevoel van echt roeien op het water. De Viking 3 AR Roeitrainer is namelijk uitgerust met het revolutionaire water weerstandssysteem. Het grote voordeel van dit systeem is dat het de meest prettige en aangename weerstand biedt die er op de markt verkrijgbaar is. Iedereen die wel eens op een Water Rower getraind heeft zal weten te beamen dat dit verruit de prettigste trainingsvorm is.

De afmetingen van deze waterroeier zijn ten opzichte van andere roeimachines zeer bescheiden te noemen en het van Scandinavisch beukenhout vervaardigde frame past probleemloos in vrijwel ieder huishouden.

De onderdelen zijn stuk voor stuk van een industrieel niveau en garanderen jarenlang probleemloos trainingsplezier. De Viking Rower is verder voorzien van een comfortabel zitje, zodat u zonder problemen uren achter elkaar kunt trainen.

Enkele andere kwaliteitskenmerken van de First Degree Fitness Viking 3 AR Roeitrainer:
  • Tank: Verstelbare waterweerstand, van vederlicht tot Olympische sprint
  • Monitor: Multilevel computer met USB-poort display: Tijd, afstand, 500m tussentijd, slagen per minuut, calorieën per uur, watt, interval training en hartslag.
  • Voetsteunen: In hoogte verstelbare voetplaten en riemen voor een optimale plaatsing van de voeten en comfortabel roeipositie
  • Handvat: Duurzame aandrijfriem met ergonomische handgreep, hierdoor een comfortabele grip en minimale belasting van de onderarmen, polsen en handen
  • Frame: Gemaakt van massief beukenhout afkomstig uit Scandinavische bossen

Als u aan het trainen bent op de First Degree Viking Rower zult u ervaren dat er geen "dood" punt in de slag zit. Dit vernieuwde systeem staat garant voor een nog natuurgetrouwere trainingsweerstand en bovenal wordt de weerstand een stuk vloeiender opgepakt. U kunt de weerstand overigens eenvoudig bijstellen door de tank met meer of minder water te vullen, variërend van 9 tot en met 17 liter.

Het geavanceerde computer gedeelte biedt vele mogelijkheden en is bovendien zeer overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik. Naast de gebruikelijke functies als snelheid, tijd, hartslag (optioneel) en calorieverbruik is de roeier voorzien van een ergometer, u kunt dus precies in de gaten houden hoeveel vermogen u tijdens uw trainingen levert. Hiermee verzekerd u zich van een monitor die alles meet wat u als frequent roeier nodig heeft om tot topprestaties te komen.

Roeien is een total body work-out die eenvoudig is uit te voeren, gewrichten ontlast en een fitter gevoel geven binnen een mum van tijd. De verstelbare weerstand kunt u van vederlicht tot Olympische uitdaging verstellen met de draai aan de wijzerplaat. Meerdere gebruikers? Geen probleem, draait u de knop naar het gewenste niveau en u bent klaar om te gaan!

Let op: Standaard geleverd met hartslagontvanger + Polar T31 ongecodeerde borstband.

Méér dan alleen een fitnesswinkel

Onze service stopt niet na uw aankoop. Wij bieden namelijk een groot aantal extra diensten aan waar u gratis gebruik van kunt maken:

Online Fitness Club
Trainingsschema's
Bij al uw aankopen krijgt u gratis toegang tot onze Online Fitness Club. Hiermee stelt u online trainingsschema's op voor u en uw gezin.
Personal Trainers
Persoonlijke sportbegeleiding
Een personal trainer bij u in de buurt vindt u via onze website PersonalTrainers.nl.
Fitness Forum
Discussieforum
Met anderen discussiëren over fitness-gerelateerde onderwerpen kunt u op ons Fitness Forum.
Fitness Helpdesk
Professioneel advies
Gratis advies van een sportarts, fysiotherapeut of fitness-instructeur via onze Fitness Helpdesk.