Grotere aantallen? Méér korting!

lifespan

Zakelijk of particulier bestellen


Heeft u een bedrijf of bent u een particulier, het plaatsen van bestellingen maken we u als klant zo gemakkelijk mogelijk. Wij bieden u bij het plaatsen van grote aantallen of meerdere producten méér korting aan.
lifespan

Personal trainers


Bent u personal trainer? Word lid van het netwerk van personal trainers op www.personaltrainers.nl en profiteer van 15% korting op uw aankopen bij ons.
lifespan

LifeSpan Workplace op het werk


Zou u meer willen bewegen op de werkvloer? Vraag vrijblijvend een offerte voor meerdere Workplace producten of vraag een gratis proefplaatsing aan. www.helisports.nl/proefplaatsing
lifespan

Inrichten fitnessruimte


Wilt u thuis of op de zaak een fitnessruimte inrichten? Wij helpen u hierbij graag bij het uitzoeken van de juiste apparatuur tot het indelen van de ruimte.
lifespan

Hulpdiensten Nederland


Bestelt u namens de politie, brandweer of ambulance? Neem contact met ons op en vraag naar onze speciale prijzen voor hulpverleners.

Offerte aanvragen

Via onderstaande formulier kunt u aangeven in welke producten en aantallen u geïnteresseerd bent. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen om geheel vrijblijvend een scherpe offerte te bieden.

Uw gegevens