Bent u op zoek naar fitnessapparatuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Als fitnessprofessionals houden we ons al meer dan 20 jaar bezig met het importeren en verkopen van crosstrainers, hometrainers, loopbanden, roeimachines, homegyms, kettlebells en vele andere soorten kracht- en fitnessapparatuur, voor thuis en zakelijk gebruik.

U kunt al onze producten op onze website bekijken en bestellen. Wilt u een apparaat liever eerst uitproberen of persoonlijk advies krijgen? Kom gerust langs in één van onze showrooms in Amsterdam of Breda voor een vrijblijvend advies van één van onze ervaren fitnessinstructeurs.

Showrooms in Amsterdam en Breda weer open voor bezoekers

We zijn open zonder afspraak, wel vragen we u 1.5m afstand tot andere klanten en ons personeel te houden.

Het is niet langer noodzakelijk om een afspraak te maken om onze winkels te bezoeken.

Nieuwe producten

Newton Fitness B800 Hometrainer
Newton Fitness B800 Hometrainer

€ 395,- € 350,-

Bedrijfsfitness

Heeft u hulp nodig met het realiseren van een fitnessruimte voor uw personeel of klanten? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben reeds vele fitnessruimten ingericht voor onder andere hotels, sportscholen, fysiotherapeuten, ziekenhuizen en revalidatiecentra. Neem voor meer informatie over bedrijfsfitness contact op met onze afdeling verkoop en vraag naar de mogelijkheden.

Personal Trainers

Bent u op zoek naar persoonlijke fitnessbegeleiding bij u thuis of in de buurt? Via onze website PersonalTrainers.nl kunt u in contact komen met meer dan 1000 gediplomeerde personal trainers in heel Nederland en België.