Helisports International: NL / Nederlands Nederland

Tweedehands Fitnessapparatuur / Demonstratiemodellen

 

Tweedehands Crosstrainers / Elliptische trainers

Dit cardioapparaat zorgt voor een workout van het gehele lichaam. Een groot voordeel van dit apparaat is dat door de cyclische beweging er vrijwel geen belasting van de enkel- en kniegewrichten optreedt.

Bekijk tweedehands crosstrainers

 

Tweedehands Hometrainers

Het voordeel van dit cardioapparaat is het goed doseerbare trainingsniveau. U bent zelf goed in staat te bepalen hoe zwaar of licht de training is. Verder zorgt de cyclische beweging voor weinig belasting van de gewrichten.

Bekijk tweedehands hometrainers

 

Tweedehands Krachtapparatuur

Hier vindt u dumbells, halters, halterbankjes en nog veel meer. Krachtapparatuur stelt u in staat afzonderlijk de spieren te trainen en zo spierversteviging of spieropbouw te realiseren.

Bekijk tweedehands krachtapparatuur

 

Tweedehands Home gyms

Voor een veilige en veelzijdige training zijn multistations, ook wel 'home gyms' genaamd, een goede aankoop. Er zijn veel verschillende oefeningen mee mogelijk waardoor meerdere spiergroepen kunnen worden getraind.

Bekijk tweedehands home gyms

 

Tweedehands Loopbanden

Loopbanden kunnen door de in te stellen snelheid voorzien in verschillende trainingsdoelen als conditietraining en vetverbranding. Met de verstelbare hellingshoek kan de weerstand worden bepaald.

Bekijk tweedehands loopbanden

 

Tweedehands Roeitrainers

Roeien is een intensieve manier van trainen waarbij vrijwel alle spieren worden aangesproken. Roeien vraagt relatief veel kracht van het lichaam en is ideaal voor een goede conditietraining en vetverbranding.

Bekijk tweedehands roeitrainers

 

Tweedehands Indoor cycles

Het doortrap-systeem van de indoor cycle zorgt voor een intensieve training. Je blijft fietsen! Verder zorgt de cyclische beweging voor weinig belasting van de gewrichten.

Bekijk tweedehands indoor cycles

 

Overige

Deze categorie bevat alle artikelen die niet in andere categorieën thuis horen.

Bekijk overige


Terug naar boven