Helisports International: NL / Nederlands Nederland

Onze vermelding op www.keurmerk.info

Kroon Gym Ball Rack

Kroon Gym Ball Rack

Dit artikel is momenteel in de aanbieding, normale prijs: € 175,- aanbiedingsprijs: € 161,88

Met de Kroon Gym Ball Rack kunt u maar liefst 6 fitness ballen opbergen. Hierdoor blijven alle ballen niet op de grond slingeren en bespaart u ook nog eens in ruimte. De houders zijn 360 graden te draaien zodat het rek in elke ruimte past. Extra handig zijn de wieltjes die onder het rack zitten, zo kunt u deze ook nog eens makkelijk verplaatsen.

Let op: Exclusief fitnessballen.

Deze aanbieding is geldig tot: 31-05 2015 23:59


Omvang verpakkingen:
  Doos 1: 172x18x19 cm - 10.21 kg
  Doos 2: 91.5x97.5x9 cm - 18.73 kg

U heeft deze pagina uitgeprint van www.helisports.nl. Op onze website kunt u eenvoudig producten bestellen, over een beveiligde verbinding. Ook kunt u hier een route plannen naar een van onze showrooms, waar u de producten zelf uit kunt proberen.

Uitproberen en afhalen

Wilt u dit product uitproberen en eventueel direct meenemen? Hieronder vindt u de voorraadstatus van dit artikel per winkel, deze gegevens zijn altijd actueel.

Helisports International:

H.J.E. Wenckebachweg 83, Amsterdam

Voorraad opvragen
Helisports Bedrijfsfitnessapparatuur:

H.J.E. Wenckebachweg 121, Amsterdam

Voorraad opvragen

Helisports Brabant:

Mon Plaisir 19, Etten-Leur

Voorraad opvragen
Helisports Gelderland:

Industrieweg 8, Druten

Voorraad opvragen
Kroon Gym Ball Rack Specificaties - Vergelijken
Merk: Kroon
Type: Kroon Gym Ball Rack
Prijs: € 175,-
Garantie particulieren: 1 jaar
Garantie bedrijven:1 jaar
Gewicht: 27.94 kg
Afmetingen: 137x137x181 cm (LxBxH)

Wie zijn wij?

Helisports International is ontstaan uit Fitnesscentrum Helisports. De opgedane kennis uit ons fitnesscentrum vormt de basis van ons huidige concept waarbij uw wensen en gezondheid centraal staan. Zo houdt onze service wat ons betreft ook niet op na de verkoop, want we willen u graag ook een stukje bewustzijn meegeven!Helisports Transport

Eigen bezorgservice

Zes dagen per week rijden onze chauffeurs door de Benelux voor bezorging en service. Altijd op afspraak, zodat u weet wanneer uw bestelling arriveert! Ook buiten de Benelux leveren wij tegen de laagst mogelijke tarieven.
Mocht er onverhoopt iets met uw fitnessapparatuur aan de hand zijn, dan wordt dit zo snel mogelijk verholpen door onze eigen technische dienst die altijd is uitgerust met een grote voorraad onderdelen. Meer over Helisports Logistics.Zelf toestellen testen in onze showrooms

Wij hebben zelf 4 showrooms zodat u zelf de toestellen kunt uitproberen voor u het aanschaft. In de showrooms lopen ervaren en zeer bekwame adviseurs rond die u kunnen helpen met het uitzoeken van het voor u beste toestel. Als u gebruik maakt van deze adviseurs bent u er van verzekerd dat u geen toestel koopt dat niet goed voor u is. Onze showrooms bevinden zich in Amsterdam, Druten en Etten-Leur.

Zeer hoge kwaliteit toestellen

Door de ervaring uit ons fitnesscentrum weten wij als geen ander bedrijf in te schatten of een fitnesstoestel kwalitatief goed is. Alle toestellen worden onderworpen aan een strenge kwaliteitsinspectie voordat ze in onze showrooms en op de website worden geplaatst.

Producten leveren uit eigen voorraad

De meeste producten zijn uit onze eigen voorraad wereldwijd leverbaar of direct mee te nemen. En omdat wij van veel merken de enige officiële importeur zijn binnen de Benelux, bieden wij deze fitnessapparatuur ook tegen de laagste prijzen aan! In Nederland is de bezorging veelal gratis en binnen 48 uur mogelijk.

Helisports Technische Dienst

Eigen Technische Dienst

U krijgt waarschijnlijk nergens zoveel garantie als bij ons. Mocht er onverhoopt een storing aan uw fitnesstoestel optreden, dan wordt deze door onze eigen technische dienst verholpen. Wij beschikken over een grote voorraad onderdelen die garant staat voor een uiterst snelle afhandeling van technische problemen.


 

Terug naar boven